Informatie

Je kan in "Franciscushof" een pony huren. De ouders kunnen meewandelen of genieten van een ijsje of drankje op het terras.

De prijs per pony is € 20 voor een korte tocht,
€ 25 voor een lange tocht.
Ponyrijden:

Heb je er altijd al van gedroomd om eens op een echte pony te rijden? Bij ons kunnen je kinderen heerlijk ponyrijden. Ze mogen zelf hun pony klaar maken en na een eerste gewenning kunnen ze op stap. Dit is ideaal om de rijkwaliteiten aan te scherpen maar ook om een eerste ervaring op te doen op de rug van een lieve pony. Tijdens een begeleide tocht in de mooie natuur en betoverende bossen kunnen ze zich cowboy en amazone voelen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet. Je kan in 't Franciscushof een pony huren. Reservaties kan je doen via het contactformulier.

Ook uw paard is welkom als u tijdig reserveert. We beschikken over ruime boxen, een weide en een paddock.


Kinderboerderij

Kinderboerderij Franciscushof heeft een kleine kinderboerderij met wandelpaadjes tussen de dierenweiden. Je kan kennismaken met "Doortje" Franciscushof kinderboerderijde ezel, "Lindeke" de gans, "Hendrikje" en "Michieleke" de hangbuikzwijntjes, "Woutje" het supersnelle konijn en "Katrijntje" de fiere pauw.